Moordzaak zonder lijk (2015)

’Maak de bijrijdersstoel maar schoon,’ draagt hij haar op. ‘Met die gele tape’. Ze trekt met snelle halen de stroken van de zitting en rugleuning. Er zit allerlei viezigheid aan de krullende tape: haren, stof en vezels…

Tijdens de koninginnenacht in 2009 verdwijnt hobbyfotograaf Henk Peters (41) uit Doorwerth op raadselachtige wijze. Zonder één spoor achter te laten. Ondanks talloze uitgebreide zoekacties is hij nooit gevonden.
Toch is er een man veroordeeld tot 18 jaar celstraf voor de moord op en de verdwijning van Henk Peters. Het betreft een moordzaak zonder lijk, zonder plaats delict, zonder getuigen, zonder moordwapen, zonder een bekentenis en zonder noemenswaardig motief. In de Nederlandse rechtspraak een unicum.
Op basis van indringende gesprekken met betrokkenen en niet eerder toegankelijke bronnen hebben misdaadauteur Jac. Toes en journalist Paul Bolwerk een onthullende true-crimethriller geschreven over deze mysterieuze zaak, die vele sinistere en spectaculaire ontwikkelingen kent.


Published: 05/21/2015
Publisher: Nieuw Amsterdam
Number of Pages: 320
Genres:
Tags: (none)


Reviews: Coming Soon!
Excerpt: Coming Soon!
Share this page with your:
Linkedin Facebook Twitter Mail
language
Laatste berichten
Nieuwste uitgave
Kopen bij: